Конен туризъм

Магията на Стара планина, 7 нощувки, 1500 лв.

Цена: $0,00
На склад
7 нощувки, 8 дни

Начална дата: Всяка събота, целогодишно

Избирайки този пакет, ще имате страхотната възможност да се отдадете на заслужени емоции сред природата! Ездата е разделена на две части: 2-3 часа сутрин и 2-3 часа следобед.
Многообразието в този тур ще ви очарова – малки селца, ливади и поля, планини и гори, забележителности, пикници и вкусна храна!
Препоръчва се за начинаещи и напреднали.

Ден 1:
Транспорт от уговорената начална точка до конната база в Априлци. Нашите гости ще бъдат настанени в уютна къща за гости в центъра на града. Превъзходна българска вечеря, след която ще се срещнем с водачите и обсъдим седмичната програма.

Ден 2:
След закуска, ще се срещнем с конете за пръв път. Водачите ще ни запознаят с основните техники при езда в планината. След сутрeшната порция езда, ще си направим пикник и похапнем сред природата. В следобедната езда ще бъде включена обиколка из живописното градче Априлци.

Ден 3:
През този ден ще яздим сред зелени и ароматни ливади. По-опитните ездачи ще могат и да галопират. Обяд на открито до студена и бистра рекичка. След заслужена почивка, ще се отправим обратно към базата.

Ден 4:
Ден за езда на високо в планината – 1000 м надморска височина. Обяд сред природата. В следобедните часове ще се отдадем на езда сред животинския свят в района на Априлци.

Ден 5:
Ще яздим по различни на височина хълмове, за да стигнем до малък прохладен манастир и обядваме в красивата му градина. По пътя обратно ще минем през зелени ливади, рекички и поляни.

Ден 6:
Ще прекараме деня в едно от най-красивите места на България – националния парк „Централен Балкан“! Ще можем да се докоснем и до спиращото дъха Видимско пръскало – един от най-големите водопади в България (намиращ се на 1350 м . надморска височина). Давайки шанс на конете да починат, ние ще се насладим на разходка по близката еко-пътека. След вкусен обяд, ще продължим с ездата, откривайки природните съкровища на парка.

Ден 7:
През този ден Вие ще можете сами да изберете своята програма! Вълнуваща планинска езда, яздене до някое от малките живописни селца, езда до някое историческо място или манастир – всичко зависи от Вас! Едно е гарантирано – незабравимо изживяване и страхотни емоции! Вечерта ще хапнем вкусно и ще си вземем довиждане подобаващо по български.

Ден 8:
Закуска и свободно време до заминаване.

Допълнение:
По време на този тур, Вие имате шанс да резервирате и допълнителни еднодневни екскурзии до предпочитани от Вас места: Троянския манастир, шопинг в Троян, посещение на Етъра, екскурзия до Габрово и манастира „Батошево“. Резервации и плащания се извършват на място.

Цена на човек:
1500 лв.

Цената не включва:
- Транспорта до началната и от крайната точки на екскурзията /при Ваше желание ще оферираме изгодно/.
- Лични разходи

Резервация:
При резервация, молим да бъдем информирани за година на раждане/ височина/ тегло/ опит в язденето.

Депозит:
100 евро не по-късно от 7 дни след резервация.

Плащане:
Плащането трябва да бъде финализирано не по-късно от 35 дни преди началото на тура.

ВНИМАНИЕ: Поради специфичния характер на тези турове, за тях важат и следните допълнителни Общи условия:
- Ден на пристигане и заминаване – Събота
- Може да направите резервация самостоятелно, в двойка, в малка група или в по-голяма група. Обозначената цена на тура е при минимум 4 ездача, като при 2 или 3 ездача се начислява допълнителна такса от 50 евро на човек.
- Няма допълнителна такса за индивидуално настаняване на ездач, ако стаята е споделена (ж/ж; м/м).
- Самостоятелни стаи се заявяват предварително (допълнително заплащане).
- Храненето е напълно осигурено (от вечерята в деня на пристигане до закуската в деня на заминаване).
- Обядът е под формата на пикник, пакетиран обяд или нормален обяд, в зависимост от програмата и времето.
- Минерална вода се предоставя на всяко хранене; други безалкохолни напитки, вино и бира се заплащат на място.
- Всички гости трябва да имат лично направени Медицинска и Туристическа застраховки, покриващи експедицията.
- При анулиране на резервацията, депозитът от 100 евро не се възстановява. Ако анулирането е извършено по-рано от 14 дни преди началната дата на тура, 50% от сумата не се възстановява; 12-2 дни от началото на тура - 75% не се възстановява; по-малко от 2 дни преди началото - цялата заплатена сума не се възстановява.

Групова отстъпка:
Резервирай за 8 ездача за един и същи тур/период и плати само за 7!
www.bg-trip.com Mitkulishev Photography Ivan Mandevski © Photo: Svetoslav Todev

YOUR PERSONAL GUIDE IN BULGARIA               Create your own tour