Нашите предложенияЕКСКУРЗИИТЕ сме подготвили по начин, позволяващ да бъдат разгледани възможно най-много туристически забележителности и атракции без излишни трансфери и неудобства. Предлагаме екскурзии с различна продължителност: от уикенд (2-3 дневни) до 7-10 дневни екскурзии.

БГ ТРИП също така предоставя на своите клиенти уникалния продукт СЪЗДАЙ СВОЯ ЕКСКУРЗИЯ. Чрез тази услуга предоставяме възможността Вие сами да подберете туристическите забележителности, които искате да посетите. На базата на Вашите лични предпочитания и интереси, ние ще подготвим екскурзията и в срок до 24 часа ще Ви изпратим нашето предложение.

Организираме срещи, обучения, семинари, конференции, тимбилдинг и други подобни колективни събития. Ние координираме цялата логистика на вашето събитие и можете да сте сигурни, че получавате най-високо качество на услугите свързани с него. Така Ви предоставяме възможността да се отдадете напълно на собствения си бизнес по време на събитието, оставяйки организацията и разрешаването на потенциални проблеми на нас! Можете да намерите повече информация в раздела за ОРГАНИЗИРАНЕ СЪБИТИЯ.

С нашите предложения за ПОЧИВКИ можете да се насладите на невероятната българска атмосфера, бит, гостоприемство и кухня в някоя от внимателно подбраните от нас къщи за гости. Освен това с нашата ПЛАТФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ можете да потърсите, намерите и резервирате подходящи за Вас хотел, пакет или специална оферта.

За любителите на виното предлагаме ВИНЕН ТУРИЗЪМ. Традициите във винопроизводството в България датират от хилядолетия, още от времето на траките. България може да се похвали с множество ароматни вина, направени от местни сортове грозде, които не бива да пропуснете да опитате!

България има над 100 конни бази, предлагащи КОНЕН ТУРИЗЪМ, както за начинаещи и деца, така и за напреднали. Имате възможността да изберете между нашите дневни, уикенд или седмични програми.

Накрая ние предлагаме АСИСТИРАНЕ ПРИ ЧАСТНО ПОСЕЩЕНИЕ. Нашия квалифициран екип с радост ще планира и организира престоя на чужди граждани, имащи служебни или лични ангажименти в България, за да им осигури необходимия комфорт и освободи Вас от грижите за тях по време на визитата им.

В раздела ДРУГИ ДЕСТИНАЦИИ предлагаме  пакети за екскурзии и почивки извън България на наши партнъори, както и ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ В ХОТЕЛИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Всичко това е на цени по-добри от други туроператори, агенти и в самите хотели.

Подготвяме и следните интересни предложения, за които без колебание можете да се свържете с нас за допълнителна информация, още преди да сме ги публикували в страницата ни:

За тези от Вас, които обичат природата, предлагаме ПЛАНИНСКИ И ЕКО ТУРИЗЪМ. България разполага с изключително разнороден релеф и впечатляващо биоразнообразие. Посетете с нас спиращи дъха български забележителности и опитайте неповторимия вкус на истинските биопродукти!
България предлага безброй възможности за човешкото здраве. Можете да им се насладите чрез нашите оферти за БАЛНЕОТУРИЗЪМ. Природата е дарила България с изобилие от източници на здраве и красота, които са известни със своите чудодейни ефекти. Морският климат, в съчетание с лековитите минерални извори, калните бани и богатият избор от лечебни и възстановителни процедури, предоставят отлични условия за лечение и възстановяване през цялата година.
Българите определено са открили тайната на младостта и красотата. Поглезете се с нашите СПА и УЕЛНЕС предложения, базирани на безценните дарове на природата.
За смелчаците предлагаме рафтинг и каякинг, парапланеризъм, планинско колоездене, каньонинг и скално катерене, морски приключения. За повече информация, проверете нашите оферти за ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТУРИЗЪМ.

 


YOUR PERSONAL GUIDE IN BULGARIA               Create your own tour

Bulgaria a piece of paradise